Zapraszamy do współpracy

Zacytuj nas na swojej stronie!

Masz swoją stronę? Bloga? Chcesz ją wzbogacić linkiem do jakiegoś ciekawego fotoreportażu, lub artykułu? Nic prostszego! Wybierz tylko sposób wyświetlania się informacji i pobierz kod do skopiowania na swoją stronę! Poniżej nasze propozycje, zaznacz tę która najbardziej będzie pasowała do Twojej strony i kliknij dalej. Jeśli masz jakieś problemy, albo swoją propozycję na jeszcze zupełnie inny wygląd - napisz do nas na adres redakcja@libertas.pl

Cytat bez zdjęcia, w ramce o szerokości 250px.

Co zrobić z tłuszczem spod pieczenia mięsa?

Jeśli pieczecie wieprzowinę, kaczkę, gęsinę, nawet kurczaka – generalnie mówiąc – tłuste kawałki mięsa, to w brytfance zawsze zostaje spora ilość tłuszczu. Nie polecam zostawiać go w całości jako bazę do sosu pieczeniowego, bo...

©2022 LIBERTAS.PL

Cytat ze zdjęciem, w ramce o szerokości 450px.

Pork dripping Fotor CollageCo zrobić z tłuszczem spod pieczenia mięsa?

Jeśli pieczecie wieprzowinę, kaczkę, gęsinę, nawet kurczaka – generalnie mówiąc – tłuste kawałki mięsa, to w brytfance zawsze zostaje spora ilość tłuszczu. Nie polecam zostawiać go w całości jako bazę do sosu pieczeniowego, bo...

©2022 LIBERTAS.PL

Cytat bez zdjęcia, w ramce o szerokości 450px.

Co zrobić z tłuszczem spod pieczenia mięsa?

Jeśli pieczecie wieprzowinę, kaczkę, gęsinę, nawet kurczaka – generalnie mówiąc – tłuste kawałki mięsa, to w brytfance zawsze zostaje spora ilość tłuszczu. Nie polecam zostawiać go w całości jako bazę do sosu pieczeniowego, bo...

©2022 LIBERTAS.PL

Cytat ze zdjęciem, w ramce o szerokości 550px.

Pork dripping Fotor CollageCo zrobić z tłuszczem spod pieczenia mięsa?

Jeśli pieczecie wieprzowinę, kaczkę, gęsinę, nawet kurczaka – generalnie mówiąc – tłuste kawałki mięsa, to w brytfance zawsze zostaje spora ilość tłuszczu. Nie polecam zostawiać go w całości jako bazę do sosu pieczeniowego, bo...

©2022 LIBERTAS.PL